Tjänster

Jag kan erbjuda samtalsterapi i KBT (kognitiv beteendeterapi) på lite olika plattformar, för att du ska hitta vad som passar dig bäst. Varje behandling är dock minst tio sessioner (för att resultat ska kunna uppnås), men fler kan behövas, det är högst individuellt. Mellan sessionerna gör du hemuppgifter som du får av mig, dessa är för din skull och är helt anpassade för dig och vad du behöver hjälp med. Terapisessionerna behöver ske med ett visst intervall för bäst resultat. Vanligt är en gång i veckan, men tätare och glesare intervall förekommer.

Friskvårdsbidrag
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för behandling i stresshantering. Hör med din arbetsgivare om att använda friskvårdsbidraget.

KBT, terapi – mottagningen i Simrishamn
Om du bor i närheten av Simrishamn är det bäst om du kan komma in till min mottagning för dina samtal. Det gör terapin mer effektiv och vi har fler verktyg vi kan använda när vi båda befinner oss på samma plats. Detta är det traditionella sättet att genomföra KBT-terapi på.
Prist: 625 kr inkl. moms (25%) för en session á 45 min. Betalning sker via Swish.

KBT, terapi – online
Vi samtalar via videolänk via Skype eller Zoom. Du behöver en surfplatta eller dator med webkamera, mikrofon och högtalare. Jag rekommenderar headset. Du sitter hemma eller var du råkar befinna dig. Jag skickar dig en länk med inbjudan till ditt bokade samtal. Behandlingen ser annars likadan ut som om du skulle besöka min mottagning. Du får hemuppgifter som du främst gör på din dator alternativt på papper och sedan scannar in/fotograferar inför nästa samtal.
Prist: 625 kr inkl. moms (25%) för en session á 45 min. Betalning sker via Swish.

KBT, terapi – telefon
Om du inte skulle ha en dator eller känner dig obekväm med videolänk, och inte har möjlighet att komma till min mottagning, så kan vi genomföra samtalsterapin via telefon. Detta kan också vara ett komplement till samtal på andra plattformar, som att du emellanåt kommer till mottagningen.
Prist: 500 kr inkl. moms (25%) för en session á 45 min. Betalning sker via Swish.

KBT, terapi – chat
Nöden är uppfinningarnas moder är ett talesätt. På grund av rådande situation i världen har vi fått flytta mycket till den digitala plattformen. Har du lätt för att skriva med hjälp av tangentbord och är snabb på att läsa kanske detta är ett bra alternativ för dig. Det gör det enkelt för dig att gå tillbaka och läsa vad vi jobbade med under föregående session. En nackdel med detta sätt är att du inte kan höra tonlägen så det kan lätt bli missförstånd om man inte försöker vara extra tydlig.
Prist: 375 kr inkl. moms (25%) för en session á 45 min. Betalning sker via Swish.

För bokning gå gärna in på Boka Direkt så kan du välja en tid som passar dig. Du kan avboka fram till 24 timmar innan bokning utan att bli debiterad. Boka här >>